ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ένας από τους σημαντικότερους και περισσότερο χρησιμοποιημένους χώρους ενός σπιτιού, αλλά και αυτός που υφίσταται την μεγαλύτερη φθορά με την πάροδο του χρόνου είναι η κουζίνα. Επομένως είναι σημαντικό τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά την ανακαίνιση, να είναι ποιοτικά και ανθεκτικά. Με αυτό τον τρόπο η επένδυσή σας είναι ουσιαστική και έχει απόσβεση στο μέλλον.

Στην ανακαίνιση της κουζίνας πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό και την διαρρύθμισή της μελέτης. Έτσι ο χώρος σας θα γίνει λειτουργικός & πρακτικός ενώ θα μπορείτε να κινείστε άνετα και να βρίσκετε αυτά που χρειάζεστε. Για τον λόγο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό το στάδιο. Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας και σχεδιάζουμε εξατομικευμένα το σχέδιο της κουζίνας σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και το γούστο σας. Επιπλέον μια όμορφη και λειτουργική κουζίνα αναβαθμίζει και προσθέτει αξία στην συνολική εικόνα του ακινήτου σας.

Γιατί να κάνετε Ανακαίνιση Κουζίνας :

Η επισκευή και ανακαίνισή της πολλές φορές κρίνεται αναγκαία. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που εμφανίζονται προβλήματα όπως διαρροές του υδραυλικού συστήματος, φθορά των τοίχων, των ντουλαπιών, πλακιδίων και του πατώματος. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, είναι σημαντικό να μην αφήσετε το πρόβλημα να διογκωθεί καθώς το κόστος και ο χρόνος επισκευής θα αυξηθούν με το πέρασμα του χρόνου. Ενώ ενδεχομένως να προκληθούν επιπλέον ζημιές που θα είχαν αποφευχθεί, εάν είχατε προχωρήσει νωρίτερα σε επισκευή.

Φροντίζουμε να ακούμε πάντα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Αντλούμε έμπνευση από τις ιδέες σας και προσθέτοντας τις τεχνικές μας γνώσεις και την εμπειρία μας, καταλήγουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυσικά αυτό δεν είναι άλλο, από μια όμορφη λειτουργική και ανθεκτική κουζίνα που θα προσφέρει σε εσάς και τους αγαπημένους σας ασφάλεια και όμορφες στιγμές !

Η εταιρεία Αφοί Κατσούλη αναλαμβάνει την οικονομική ανακαίνιση κουζίνας:

  • Αποξήλωση παλιάς κουζίνας
  • Υδραυλικές Εργασίες & Τοποθέτηση νέου δικτύου
  • Τοποθέτηση νέου δικτύου θέρμανσης & ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Τοποθέτηση Δαπέδου
  • Τοποθέτηση ταπετσαρίας & χρωματισμός τοιχίων
  • Τοποθέτηση ντουλαπιών κουζίνας

ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!