Υπηρεσίες

Υπηρεσίες: Αξιόπιστοι και Έμπειροι Τεχνικοί είναι εκεί για εσάς 24 ώρες την ημέρα σε όλη την Θεσσαλονίκη! Επισκευάζουμε υδραυλικές, ηλεκτρολογικές βλάβες, μονώσεις, κουφώματα και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία χρειάζεστε για ένα λειτουργικό & καλαίσθητο χώρο. Παρέχουμε μεγάλη πληθώρα ολοκληρωμένων υπηρεσιών. 

Εδώ και 25 χρόνια προσφέρουμε την τεχνογνωσία & το μεράκι μας σε κάθε έργο που υλοποιούμε. Εξασφαλίζουμε τη καλύτερη λύση σε τεχνικά προβλήματα, βλάβες παντός είδους αλλά και σε πιο σύνθετες τεχνικές εργασίες. Μελετάμε λεπτομερώς & δίνουμε απαντήσεις στα προβλήματα σας, με βάση τις ανάγκες σας. Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτηρίου

Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτηρίου

Αναβαθμίζουμε την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου σας, μειώνοντας έτσι τα λειτουργικά του έξοδα. Προτείνουμε και υλοποιούμε εξατομικευμένες παρεμβάσεις , εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις!

Κουφώματα

Κουφώματα

Τοποθέτηση & μεγάλη ποικιλία σε κουφώματα άριστης ποιότητας για υψηλή ασφάλεια & εξοικονόμηση ενέργειας.

Μονώσεις

Μονώσεις

Εξοικονομήστε χρήματα από τα έξοδα ψύξης & θέρμανσης με την θερμομόνωση εξωτερικού-εσωτερικού χώρου, ταράτσας, σκεπής και τη στεγανοποίηση υπογείων.

Ηλεκτρολογικά

Ηλεκτρολογικά

Επιδιορθώνουμε παντός τύπου ηλεκτρολογικές βλάβες & αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικές μελέτες, την αποξήλωση και τοποθέτηση νέου ηλεκτρολογικού δικτύου συμπεριλαμβανομένου και του κλιματισμού.

Υδραυλικά

Υδραυλικά

Αναλαμβάνουμε παντός είδους υδραυλικές υπηρεσίες, επιδιόρθωση βλαβών συμπεριλαμβανομένου και των αποφράξεων, ανακαίνιση & αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης & αποχέτευσης.

Ελαιοχρωματισμός & Τοποθέτηση Ταπετσαρίας

Ελαιοχρωματισμός & Τοποθέτηση Ταπετσαρίας

Αναλαμβάνουμε το Εσωτερικό & Εξωτερικό Βάψιμο των χώρων σας ή την τοποθέτηση της ταπετσαρίας της επιλογής σας. Χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά ανώτερης ποιότητας.

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Δημιουργούμε ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδα για την κατασκευή ψευδοροφών, διαχωριστικών τοίχων, επένδυση τοίχων όπως και για την κάλυψη κατασκευαστικών ατελειών.

Τοποθέτηση Πλακιδίων

Τοποθέτηση Πλακιδίων

Πραγματοποιούμε λεπτομερή έλεγχο & τοποθετούμε πλακίδια κάθε τύπου σε δάπεδα, μπάνια, επενδύσεις τοίχου, εξωτερικού χώρου – πισίνας.

Τοποθέτηση Δαπέδων

Τοποθέτηση Δαπέδων

Αναλαμβάνουμε την αφαίρεση & τοποθέτηση νέου δαπέδου παντός τύπου με ειδικά σύγχρονα,ποιοτικά υλικά.

Επιδιορθώσεις-Κατασκευες Σκεπών

Επιδιορθώσεις-Κατασκευες Σκεπών

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και κατασκευή της σκεπής σας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση λέβητα φυσικού αερίου. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά, υλικά ανώτατης ποιότητας για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ανακαίνιση Εξωτερικής Όψης Οικοδομής

Ανακαίνιση Εξωτερικής Όψης Οικοδομής

Αναλαμβάνουμε την εξωτερική ανακαίνηση της οικοδομής σας με την χρήση σκαλωσιάς και κάδου για τα μπάζα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Φωτισμός - Οπτικές Ίνες

Φωτισμός - Οπτικές Ίνες

Πραγματοποιούμε ειδικές κατασκευές φωτισμού με τα πιο σύγχρονα υλικά ανώτερης ποιότητας. Κρυφοί φωτισμοί, λαμπτήρες Led, οπτικές ίνες για την κάλυψη των λειτουργικών & αισθητικών αναγκών σας.

Τζάκια

Τζάκια

Δημιουργούμε ειδικές κατασκευές τζακιών εξειδικευμένες για να αλλάξουν την αισθητική και να δημιουργήσουν ξεχωριστή ατμόσφαιρα στον χώρο σας!

Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο. Έτσι παρέχουμε προστασία σε εσάς,τους ανθρώπους σας και την περιουσία σας.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!