ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Ο χώρος που στις περισσότερες των περιπτώσεων επιδέχεται αναβάθμιση και ανακαίνιση είναι αναμφισβήτητα το μπάνιο. Δεν χρειάζεται να είναι το σπίτι σας εξαιρετικά παλιό για να προχωρήσετε στην ανακαίνιση μπάνιου. Aυτό οφείλεται στην καθημερινή χρήση και φθορά που υφίσταται. Η ανακαίνιση του μπάνιου θα σας προσφέρει, αφενώς έναν λειτουργικό και καθαρό χώρο και αφετέρου η ανανέωση του δίνει ένα αίσθημα πολυτέλειας. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο αλλάζει τελείως η όψη του χώρου αλλά ανεβαίνει σημαντικά και η αξία του ακινήτου σας. Ακόμα, μπορείτε να πετύχετε καλύτερη εκμετάλλευση χώρου όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι τo μπάνιο σας. Το γεγονός αυτό μπορεί να επιτευχθεί, με την εκμετάλλευση των ήδη υπάρχοντων αποθηκευτικών χώρων ή με την δημιουργία νέων.

Παρέχουμε άμεσες υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιου στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

 

Η εταιρεία μας με την πολυετή πείρα που διαθέτει σε τέτοιου είδους εργασίες, αναλαμβάνει να ανακαινίσει τον χώρο σας γρήγορα αλλά και ποιοτικά. Χρησιμοποιούμε πάντα τα κατάλληλα υλικά που συνδυάζουν ποιότητα, αντοχή & οικονομία. Πάνω απ’ όλα πιστεύουμε πως είναι σημαντικό σε τέτοιου είδους εργασίες να γίνονται προσεκτικές μελέτες του χώρου και να τοποθετούνται τα σωστά υδραυλικά και ηλεκτρικά συστήματα. Έτσι, διασφαλίζεται η αντοχή του ακινήτου διαχρονικά.

Γιατί να κάνετε Ανακαίνιση Μπάνιου :

Με την πάροδο του χρόνου το μπάνιο φθείρεται και εμφανίζονται ορισμένα προβλήματα που χρήζουν επιτακτική ανάγκη την ολική ή μερική ανακαίνισή του. Υδραυλικά προβλήματα & διαρροές, εμφάνιση υγρασίας και μούχλας, υποβάθμιση της υγιεινής και προβλήματα στο αποχετευτικό σύστημα, χαλασμένα πλακάκια, παλαιός- μειωμένος χώρος & χαμηλή λειτουργικότητα είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα.

Η εταιρεία Αφοί Κατσούλη αναλαμβάνει την οικονομική ανακαίνιση μπάνιου

Ακολουθούμε τα εξής βήματα:

  • Αποξήλωση παλαιών ειδών υγιεινής, παλαιών σωληνώσεων & πλακιδίων
  • Υδραυλικές Εργασίες & Τοποθέτηση νέου δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης
  • Τοποθέτηση νέου δικτύου θέρμανσης & ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Τοποθέτηση ειδών υγιεινής
  • Τοποθέτηση πλακιδίων
  • Χρωματισμός τοιχίων και οροφής

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ
Ανακαίνιση μπάνιου 20τ.μ. με ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση, με πλακίδια και είδη υγιεινής, 2 μπαταρίες μπάνιου, μπανιέρα ή ντουζιέρα, έπιπλο μπάνιου και διακοσμητικό κρυφό φωτισμό.
Μόνο από 1.500 €

ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!