Εταιρεία

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΕΤΣΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ 100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Η εταιρεία Αφοί Κατσούλη ιδρύθηκε το 2000 και έχει έδρα της τις Συκιές Θεσσαλονίκης. Η πολύχρονη εμπειρία και οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες αποδεικνύουν τα εγγυημένα αποτελέσματα και μας καθιστούν μια από τις πιο εξειδικευμένες & κατάλληλες εταιρείες στον χώρο των οικοδομικών εργασιών. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανάλυση και διεξοδική μελέτη του ακινήτου σας και σας προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες σας.

Γνώμονας μας είναι η υψηλή αισθητική

και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας

σε πολύ προσιτές τιμές!

Πραγματοποιούμε ανακαινίσεις σε όλους τους χώρους. Επιπλέον είμαστε ειδικοί στις αναπαλαιώσεις και ανακατασκευές οικιακών και επαγγελματικών χώρων, αλλά και μεμονωμένων τμημάτων όπως η κουζίνα και το μπάνιο.

Η εταιρεία μας δείνει μεγάλη βάση τόσο στην υψηλή αισθητική όσο και στην ασφάλεια. Προτείνουμε λύσεις ειδικού εξοπλισμού για τον φωτισμό, με οπτικές ίνες ή λαμπτήρες Led και αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε τοποθέτηση τους στο χώρο σας, προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες και στο γούστο σας. Ακομά, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, έπειτα από ενδελεχή μελέτη και σχεδιασμό. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η ασφάλεια σας, των αγαπημένων σας ατόμων αλλά και της περιουσίας σας.Τέλος, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη ενεργειακή αναβάθμιση των ακινήτων σας. Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις, που σας εγγυώνται σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Η αποτελεσματικότητα μας οφείλεται στο πάθος που δείχνουμε σε κάθε νέο έργο και στην συνεχή ενημέρωση μας πάνω σε νέες τεχνολογίες και τεχνικές του κλάδου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί και συνεργάτες μας με άριστη γνώση και τεχνική κατάρτιση αναλαμβάνουν τόσο απλές, όσο και σύνθετες εργασίες, εγγυημένα και οικονομικά. Η τεχνογνωσία και το μεράκι μας, σάς εξασφαλίζει τη λύση που χρειάζεστε.

ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΡΦΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΑΣ!

1

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

1

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

1

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ!